We smeden vanaf de eerste dag een diepe band met koppels en geloven dat de meest spontane foto's voortkomen uit wederzijds vertrouwen, een stijl van verhalen vertellen die beelden openhartig vastlegt, door de ogen en lens van een stille gast.

We zullen je feest niet benaderen met een shotlist of verwachte formule, er is geen enscenering van scènes of verstoring van natuurlijke momenten. We zullen jullie dag eenvoudig zo organisch documenteren als deze zich ontvouwt, door sequenties en frames vast te leggen, net zo magisch als de momenten zelf.

Wij geloven dat de beste trouwfoto's een beetje onverwacht zijn, iets dat je niet kunt wachten om te delen en keer op keer te bekijken. Het soort dat nooit zijn kracht of transportatievermogen verliest.


Voor meer informatie over onze pakketten,

klik hier.

Mijn stijl & aanpak voor het vastleggen van jullie verhaal.

De hele dag door maak ik allerlei soorten foto's om het verhaal te vertellen, zoals sfeerfoto's, foto's van de buitenkant van gebouwen of zalen voordat de gasten zijn gearriveerd, foto's die meer vertellen over hoe de dag voelde, hoe het weer was, enzovoort.

Na het aankleden zullen bruidsparen ofwel kiezen om elkaar voor het eerst te zien (de first look) en al hun foto's voor de ceremonie maken - zodat ze tijdens de receptie met hun gasten kunnen borrelen - ofwel wachten tot na de ceremonie om samen portretfoto's te maken. Ik besteed ongeveer 30 minuten aan foto's van het bruidspersoneel, ik maak twee prachtige groepsfoto's, een individuele foto van jou met elke vriend, een foto van jou met je vrienden, en een foto van je partner met hun vrienden. (d.w.z.: bruidsmeisjes, bruidsjonkers, bruidsjonkers, enz.) Deze foto's zijn vergelijkbaar met de familiefoto's, ze zijn tijdloos en klassiek en de helft zal camerabewust zijn (naar de camera kijken) en ik zal jullie interactie laten hebben voor de andere helft.

Daarna besteed ik ongeveer 30 minuten aan foto's van jullie twee. We zullen een of twee foto's hebben die camera-bewust zijn, en de rest zal meer interactie zijn. Ik moedig mijn koppels aan om dicht tegen elkaar aan te kruipen en deze tijd echt te omarmen omdat het de enige keer is dat ze de hele dag alleen samen zijn. Ik probeer van elk koppel te weten te komen waar ze zich goed bij voelen - soms zijn koppels minder gevoelig voor aanraken dan anderen of willen ze meer richting dan anderen. Voor het grootste deel is dit proces een samenwerking tussen jullie en mij, het grootste advies om geweldige foto's te krijgen is om te ontspannen en het proces te omarmen.

Tijdens de ceremonie ben ik volledig hands-off, ik regisseer niets. Ik documenteer alles wat er gebeurt en probeer zoveel mogelijk reacties van jullie dierbaren vast te leggen.

Daarna maak ik meestal de formele familie&vrienden foto's. Deze foto's zijn de meest traditionele die ik lever, ik vind dat ze tijdloos en mooi zijn en even belangrijk als de meer artistieke opnamen van de dag. Dit zijn niet de foto's die je op instagram voorbij ziet komen maar wel vaak de foto's die ik bij mijn bruidsparen thuis aan de muur zie hangen - daarom besteed ik er, indien gewenst, ook graag tijd aan.

Tijdens het cocktailuurtje zweef ik rond op zoek naar momenten en emoties. Als er extra formele foto's nodig zijn met andere groepjes vrienden of familie, is dit een geweldig moment om ze te maken.

Tijdens het diner zou ik graag bij de gasten zitten, zodat ik helemaal kan opgaan in jullie bruiloft en geen vreemde ben die op de loer ligt met een camera, maar een gast die deel uitmaakt van het evenement. Voor de aanvang van het diner maak ik een aantal overzichtsfoto's van jullie prachtige gedekte tafels en de details. Nadat ik een aantal foto's heb gemaakt van jullie aankomst & zittend aan tafel, neem ik ook plaats om gezellig mee te eten. Als jullie eten, eet ik ook (want ik betwijfel of jullie foto's van jezelf willen terwijl jullie eten!). Als er toespraken worden gehouden tijdens het diner, ben ik altijd in de buurt om foto's te maken van de spreker, jullie reacties, en de reacties van je familie.

Dan is het tijd voor een feestje! Ik ga meteen de dansvloer op voor een paar legendarische dansfoto's! Ik blijf meestal ongeveer de eerste 60 minuten van het feest na de eerste dans en vind het geweldig als het bruidspaar na hun eerste dans nog minstens één snel nummer op de dansvloer blijft voordat ze zich onder hun gasten mengen.

Mijn Stijl

Wat betreft het daadwerkelijke uiterlijk van mijn foto's, lever ik jullie foto's in zowel kleur als zwart-wit (meestal is ongeveer 10-15% van de geleverde trouwfoto's zwart-wit, altijd met een kleuren duplicaat). Het gevoel van de foto's zal direct verband houden met de energie van de dag; als jullie dag vol gelach en gekkigheid is - zal dit volledig doorschijnen in de foto's, net als wanneer de dag rustig, intiem en zachtaardig is - zullen de foto's deze sfeer uitstralen.

Mijn ideale klant:

- Maakt zich niet druk om de kleine dingen (de kleur van de stoelen, elke individuele bloem in je boeket, etc). Na meer dan 100 bruiloften te hebben meegemaakt, ben ik me er zeer van bewust dat dingen niet altijd gaan zoals gepland. Ik kan het goed vinden met bruidsparen die dit ook begrijpen en die sommige dingen kunnen loslaten, zodat ze in het moment kunnen zijn en kunnen genieten van de dag met hun dierbaren.

-Ik heb in het verleden gemerkt dat als ik tijd besteed aan het maken van een perfect geënsceneerde foto van een paar schoenen - er meer dan 15 andere dingen achter me gebeuren die ik over het hoofd zie. Het kan een kleine handdruk of blik van je moeder zijn, of je beste vriendin die haar speech schrijft en in tranen uitbarst terwijl ze de juiste woorden vindt om jullie vriendschap te beschrijven. Mijn bruidsparen begrijpen dat deze dingen veel beter gedocumenteerd zijn op hun lichaam, dan op een koffietafel.

- Vinden de mensen in hun leven het belangrijkst en willen hun liefde vieren met hen tijdens de bruiloft. Mijn inspiratie op een trouwdag komt van de prachtige liefde tussen jullie en jullie gasten.

- Waardeert fotografie. Dit klinkt alsof het een no brainer is, maar het is super belangrijk dat ik niet alleen ingehuurd wordt omdat jullie een trouwfotograaf nodig hebben, maar omdat jullie er een willen, meer specifiek willen jullie het verhaal van de dag en de betekenisvolle relaties in jullie leven vastleggen, vanuit mijn perspectief. Ik kom op jullie trouwdag met mijn eigen achtergrond, emoties en connecties met mensen in mijn eigen leven, deze hebben mij allemaal gevormd en geven mij een specifieke lens om jullie dag door te bekijken. Ik maak jullie dag mee door de ogen van een gast en documenteer deze terwijl hij zich ontvouwt. Ik neem jullie 4000 foto's mee naar huis, en maak een verhaal voor jullie, een verslag van jullie dag, met slechts 600 van die foto's. De gekozen beelden geven een emotioneel verhaal van hoe ik jullie dag heb meegemaakt, dat in de plaats komt van de herinneringen die jullie werkelijk hebben, en over 30, 20 misschien zelfs 10 jaar zal dit verhaal de herinnering aan jullie dag zijn. Jullie huren niet alleen iemand in om foto's te maken, jullie huren iemand in om letterlijk jullie herinnering te creëren aan een van de belangrijkste dagen van jullie leven.