Testimonials

LONGREAD

Hoe vertel ik

jullie verhaal?

Er zijn heel wat trefwoorden in omloop in de sector van de huwelijksfotografie om de stijl van een fotograaf te omschrijven. Ik weet zeker dat je ze allemaal hebt gehoord: Fotojournalistiek, editorial, documentaire, fine art, enz. Ik vind het veel makkelijker om hier uit te leggen wat mijn stijl is in plaats van één of twee beschrijvende woorden te geven.

LEES HIER VERDER...

Publicaties

Een tevreden klant is een van de belangrijkste dingen voor mij als fotograaf. Maar er is nog iets wat ik erg kan waarderen. Een publicatie. Want mijn werk gepubliceerd zien in een tijdschrift of in een blog geeft mijn werk als fotograaf net die extra dimensie. Scrollen door de pagina's van een tijdschrift, mijn foto's afgedrukt zien, of mijn werk gepubliceerd zien op een bekend blog, voelt als een grote waardering voor mijn werk.

In de afgelopen jaren kan ik met zekerheid zeggen dat ik gezegend ben met een aantal van de mooiste publicaties, zoals coverfoto's voor INDIEBRIDE, Girls of Honour, en andere geweldige blogs en tijdschriften. Ik ben erg trots op deze prestatie, maar ik had het niet alleen kunnen doen. Daarom wil ik alle geweldige mensen bedanken met wie ik heb samengewerkt. Videografen, visagisten, creatieve regisseurs, modellen en nog veel meer en ik kan niet wachten om toekomstige publicaties met jullie te delen.

Real Weddings

Editorial

Commercial

IS JULLIE TROUWDATUM

NOG BESCHIKBAAR?