PRIJZEN EN DIENSTEN VOOR BRUILOFTEN IN NEDERLAND EN OMSTREKEN

Na het fotograferen van bruiloften sinds 2018…

…kan ik eerlijk zeggen dat ik er absoluut van hou! Mijn klanten vertellen me vaak dat ze het gevoel hebben dat een vriend hen de bruiloft heeft gefotografeerd, van het dragen van de jurk, tijdlijn/planning advies en hen kalm houden op de dag zelf, ik fotografeer echt elke bruiloft alsof ik mijn eigen bruiloft fotografeer. Ik hou ervan om natuurlijke momenten vast te leggen, een beetje richting te geven als dat nodig is maar over het algemeen jullie echte, ongesneden liefdesverhaal vast te leggen!

Diensten & Prijzen

FOTOGRAFIE

ALBUMS & THE WEDDING MAGAZINE

Hoe kan ik je boeken?

Vraag de prijsbrochure aan…

Stuur me een berichtje & vertel me over jullie trouwplannen via mijn contactformulier en ik neem contact met jullie op met meer info en mijn prijzen pdf.

STAP 01

Stel me veilig voor jullie datum…

We kunnen al jullie vragen bespreken en zodra jullie klaar zijn, kan de datum worden vastgelegd met een boekingsvergoeding, contract en boekingsformulier. Dan zijn we klaar om te starten met het fotografie draaiboek!

STAP 02

Virtuele Koffiedate!

Zodra het boekingsformulier is ingevuld kunnen we zoveel praten als nodig is in de aanloop naar jullie datum. Ik deel graag mijn ervaring in bruiloften met alle adviezen die jullie nodig kunnen hebben om jullie dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een maand van te voren ontvangen jullie een vragenlijst om de details van de tijdlijn en locaties af te ronden!

STAP 03

CLIENT LOVE

Vraag de prijsbrochure hier aan

Tristique parturient ipsum bibendum augue viverra risus purus aliquet. Tincidunt habitasse facilisis lectus pharetra non hac nunc, ipsum morbi. Quam eget massa tortor lacus sed odio pharetra diam.